Home

Macedonia Athletic Centers

Latest Updates

🏊Олимписки базуписите во летните школи за #пливање се во тек. Листа на пливачки клубови : 👉 www.olimpiskibazen.com.mk/skoli.html ✅Најдобри услови за пливање, другарување, социјализација и дружење, спорт, креирање на компетитивен дух... Се гледаме на Олимписки. 📱3162-958 (секој ден освен Понеделник)

@Gym Time 2018-06-23

Rabotno vreme Od 10h do 22h od Ponedelnik I Sabota se raboti. Nedelite nese raboti.

Denes>>PETOK>>Aero Dance+ Kick & Softball( miks od poveke aerobicni stilovi i kombinacii so meka topka ) >>19:00

POWER SYSTEM Fitness gloves WOMANS POWER 670 ден

@Moto Club Vepar 2017-11-18

Од Срце За Борче! УСПЕАВМЕ ЗА ВАЛЕРИЈА И СТЕФАН! СЕГА ДА УСПЕЕМЕ И ЗА БОРЧЕ! Борче Јовановски е 16 годишно момче кое боледува од ретка генетска болест (Бета Таласемија). Неговата состојба од ден на ден станува се посериозна и мора итно да се изврши трансплантација на коскена срцевина надвор од Република Македонија. Донатор на коскена срцевина ќе бидам јас, Кристијан, но на мене и моето семејство ни е потребна финансиска помош и поддршка за реализација на медицинскиот третман кој ќе се одвива во Р. Италија. Целосниот оперативен зафат и третман чини 127.700 евра, не сметајќи ги дополнителните трошоци за сместување и живот за тричлено семејство во Рим. Операцијата е неопходно да се изврши што поскоро. Организирани за низа активности во чест на мојот помал брат, да продолжи да живее среќен и достоинствен живот. Би биле бескрајно благодарни доколку Вие, како фирма која е секогаш присутна за подобрување на човечките животи, ќе допринесете сите заедно да ја оствариме единствената цел, да го продолжиме животот на мојот помал брат. Вашата донација може да ја извршите на следнава жиро сметка: 300001000024834; Депонент: Комерцијална Банка; Цел на дознака: Донација за Борче Бескрајно Ви благодариме со мојата фамилија. Лице за контакт: Јовановски Кристијан Тел: 078 501 683 Со почит Кристијан Јовановски

@BIKE MARKET 2017-11-11

MERIDA CLEARENCE -35% Како и секоја (завршена) сезона, ние мислиме на Вас. Попуст од 35% на брендот МЕРИДА http://www.bikemarket.mk/index.php?route=product/category&path=59_64

Потсетување:Денес во 18:00 часот, аеробик тренинг во Одо Тасевздрав

Cities

Alsar
Aracinovo
Basali
Batinci
Belcista
Belica
Belimbegovo
Berovo
Bitol
Bitola
Bogdanci
Bogomila
Bogovinje
Bojana
Bosilovo
Bresani
Brezovo
Brod
Brvenica
Cair
Capari
Caska
Cegrane
Cesendre
Cesinovo
Ciflik
Creska
Cucer
Debar
Delcevo
Delogozdi
Demir Hisar
Demir Kapija
Divlje
Dobroshtë
Dobrusevo
Dojran
Dolani
Dolna Banjica
Dolna Belica
Dolneni
Dragoevo
Drugovo
Drzilovo
Dukatino
Dulje
Dzidimirci
Forino
Gevgelija
Gornje Jabolciste
Gorno Jelovce
Gorno Svilare
Gostivar
Grad
Gradec
Gradsko
Hadzi Redzepli
Idrizovo
Ilinden
Ivankovac
Izvor
Jegunovce
Kadino
Kadrifakovo
Kalderjac
Kaluä‘erica
Kamenica
Kamenjane
Karbinci
Kavadarci
Kazani
Kicevo
Kienovac
Klecevce
Kocani
Kolicko
Konce
Kondovo
Konopiste
Koprisnica
Kosarka
Kosel
Kosovo
Kostinci
Kratovo
Kriva Palanka
Krivogastani
Krsla
Krusevo
Kuklis
Kukurecani
Kumanovë
Kumanovo
Labunista
Laki
Leva Reka
Lisicani
Lisice
Llojan
Lozovo
Lukovica
Maaka Kosarica
Madzari
Makedonski Brod
Mali Radobili
Manilci
Mavrovi Anovi
Mavrovo
Meseista
Mirkovci
Mogila
Mokreni
Negorci
Negotino
Negotino-polosko
Nerashte
Nezilovo
Nikolic
Nivicani
Nov Dojran
Novaci
Novo Selo
Ohrid
Orasac
Orel
Orizari
Oslomej
Patec
Patishka Rekë
Pehcevo
Peklani
Penus
Petrovec
Pirava
Pirok
Pisica
Plasnica
Pobozje
Podgorci
Pomenovo
Prilep
Prilepac
Pripecane
Pripor
Prisojnica
Probistip
Radnja
Radolista
Radovis
Rankovce
Rastani
Ratevo
Resen
Rosoman
Rostusa
Sakulica
Samokov
Sapatoec
Saraj
Sekirani
Shkup
Skopeia
Skopie
Skopje
Skoplje
Skorusa
Sopiste
Sopotnica
Srbinovo
Stanjevce
Stanjulovci
Star Dojran
Stip
Stojakovo
Stracin
Stroja
Struga
Strumica
Studenicani
Sveti Nikole
Tearce
Teovo
Tetovë
Tetovo
Toplica
Topolcani
Tremnik
Trnovo
Trsino
Umin Dol
Vaklinci
Valandovo
Veles
Vesala
Vevcani
Vinica
Vranestica
Vrapciste
Vratnica
Vrsakovo
Vrteska
Zajas
Zegljane
Zelenikovo
Zelino
Zitose
Zletovo
Zrnovci